Muizen

Muizen


Muizen, het meest voorkomende ongedierte in huis. Ze komen meestal voor in uw keuken, bijkeuken of voorraadkast. Ze zoeken plaatsen waar eten(sresten) te vinden zijn en waar ze op een warme en rustige plaats een nest kunnen beginnen. Muizen bestrijden is van groot belang voor uw welzijn; muizen kunnen ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Naast deze risico’s veroorzaken ze ook schade aan uw apparatuur, meubels en bedrading; zij knagen hieraan. In het slechtste scenario kan dit zelfs een brand veroorzaken.


Muizen in huis? Hoe merkt u dat en hoe lost u dit probleem op?


In sommige gevallen ziet u de muis lopen in uw woning of bedrijfspand. Dan is er geen twijfel; u heeft last van muizen. Soms zijn de tekenen minder duidelijk. U kunt de aanwezigheid van muizen herkennen aan een krassend geluid vanuit de muur of plafond. Of u vindt kleine muizenkeutels, meestal langs een plint, in een kast of onder een gootsteenkastje. Ruikt u een sterke naar ammoniak ruikende geur? Ook dat kan wijzen op muizen. Zichtbare tekenen zijn schade aan de bedrading of een nest op een beschutte, warme plaat achter bijvoorbeeld een kast of koelkast.

U wilt een huis of bedrijfspand dat muizenvrij is; wij hebben een aantal verschillende middelen en manieren om dit ongedierte te bestrijden. Onderneem direct stappen bij de eerste signalen dat u muizen in huis heeft omdat muizen zich enorm snel voortplanten. Hiermee voorkomt u een muizenplaag in uw woning of pand.

Winkelen op

89 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Weergeven als Foto-tabel Lijst
 1. Victor® Easy Set Muizenval

  Speciale prijs € 0,80 Normale prijs € 0,99
 2. Victor® Powerkill Muizenval 2 per pak

  Speciale prijs € 4,49 Normale prijs € 5,49
 3. Victor® Multi Catch Muizenval

  Speciale prijs € 6,99 Normale prijs € 9,99
 4. Luxan ( REXIT ) Special Grain 50gr

  Speciale prijs € 4,99 Normale prijs € 5,19
 5. Victor® Kill & Seal Muizenval 2 per pak

  Speciale prijs € 9,99 Normale prijs € 10,99

89 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Weergeven als Foto-tabel Lijst