SKU
R10-PP1-606429

Rekord Bruinkool briketten - 10kg - Inclusief Metalino Haard glasreiniger - 2 stk

Bruinkool briketten kopen?
Koop hier jouw bruinkoolbriketten van het merk REKORD 10 kg, geïmporteerd vanuit
Duitsland.

Bruinkoolbriketten voor de houtkachel inclusief Metalino Haard Glasreiniger. De haardglasreiniger is een krasvrije, chemicaliënvrije en is uitermate geschikt voor haardglas.

Gebruik de hoogwaardige REKORD haardbriketten thuis in een handige bundelverpakking van 10 kg. Ideaal voor het combineren met haardhout. Bruinkool blijft door de langzame verbranding en de gloeiende warmte tot wel 12 uur!! lang warmte afgeven. Dat is drie tot vier keer langer dan gewoon haardhout.

€ 38,95
Op voorraad
Gratis verzenden vanaf €39,-
Levertijd tot 3 werkdagen

Hoe gebruik ik bruinkoolbriketten?

Steek eerst brandhout aan tot er voldoende vuur ontstaat. Voeg daarna voor langdurige warmte 1 tot 3 briketten toe. Leg er een blok brandhout bovenop en laat branden. Vul bij naar eigen voorkeur. De briketten zijn direct klaar voor gebruik.

Wat is bruinkool?

Bruinkool is een fossiele brandstof het is een tussenstadium in het vormingsproces van steenkool. Onze bruinkool briketten worden gewonnen in natuurlijke mijnen in Duitsland en geperst onder zeer hoge druk (300 bar). Hierdoor krijgen de briketten een veel hogere dichtheid dan normaal brandhout waardoor ze erg lang meegaan! Door de dichtheid zijn de briketten ook vochtbestendig tegen motregen en douw waardoor ze buiten bewaard kunnen worden.

Inhoud: 18 stenen
Gewicht: 10kg
Calorische waarde: 19MJ/kg
As: 4.5%
Toepassingsgebied: Houtkachel, kachel voor vaste brandstoffen, tegelkachel
Steen/stuk maat: 182 x 59 mm
Gewicht per steen/stuk: 0.580kg
EAN8720648072321
Art.nr.R10-PP1-606429
bydoo.nl Reviews with ekomi.nl